Ons netwerk, uw adviseurs

Ons netwerk, uw adviseurs

De leden van de NBKL leveren goede bioketels. Daar komt voor u als (potentiële) klant soms nog meer bij kijken. Vooral bij complexere projecten.  Wij hebben voor u een selectie gemaakt van bedrijven die u kunnen helpen met o.a.:

Onderstaande vermelding betekent geen officiële erkenning of aanbeveling door de NBKL. Genoemde bedrijven betalen een vergoeding voor vermelding of ze voegen op een andere manier waarde toe aan onze vereniging. Als ons signalen bereiken dat een bedrijf geen kwaliteit levert, dan vermelden wij dat bedrijf hier niet.

Subsidie-advies

As player on the energy, resources & industrials field you are faced with new challenges every day. At Deloitte, we provide comprehensive, integrated solutions to the energy sector.

Mocht u vragen hebben op het gebied van subsidies en fiscale stimuleringsmaatregelen, dan kunt u contact opnemen met:

Michiel Roosendaal

Tel: +31 (0) 6 13770823.

BlueTerra Energy Experts is een specialistisch en onafhankelijk adviesbureau voor de industrie en grootzakelijke markt. Zij adviseren op het gebied van energiebesparing en duurzame energie.

Voor bioketels kunt u contact opnemen met:

Jeroen Larrivee
Tel: +31 (0)88 – 520 04 00
jeroen.larrivee@blueterra.nl

www.blueterra.nl

Projectadvies

Ingenia is een innovatief en onafhankelijk raadgevend ingenieurs- en adviesbureau actief op het gebied van duurzame energie, afval  en milieu. Ingenia is gespecialiseerd in technisch en bedrijfseconomisch advies over het opwerken van (organische) reststromen tot energie(producten) en emissie-beperking. Onze aanpak is pragmatisch en resultaatgericht.

Voor bioketels kunt u contact opnemen met:

Thijs Adriaans

tel. +31 (0)40 – 239 30 30

info@ingenia.nl

www.ingenia.nl/nl

Inspectie

Van Empel Inspecties en Advisering is al sinds 2005 dé onafhankelijke partner voor inspecties en beheer van uw technische installaties (Elektrotechnisch en Werktuigbouwkundig). Daarnaast adviseren wij tal van bedrijven met milieu-gerelateerde zaken. Wij zijn uw kennispartner op het gebied van milieu, preventie, veiligheid en continuïteit. Binnen ons team van specialisten staan deskundigheid, onafhankelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Met onze inspecteurs verspreid door het land rekenen wij dan ook heel Nederland tot ons werkgebied.

Voor bioketels kunt u contact opnemen met:

Afdeling sales
Tel: +31 (0)88 1700 100
offerte@vanempelinspecties.com

www.vanempelinspecties.com

CSC Inspecties BV is een onafhankelijk ISO 9001 en SCIOS gecertificeerd
bedrijf en heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van eerste en/of
bijzondere inspecties (EBI) of periodieke inspecties (PI) aan
stookinstallaties en/of brandstoftoevoerleidingen en de inspecties aan
elektrische installaties.

 Neem contact op met:

Tel: 0522-202039
info@csc-inspecties.nl

www.csc-inspecties.nl